Тази билка ми спаси живота - Истинска история!

снимка, Тази билка ми спаси живота - Истинска история!

Това е невероятна и истинска история за човек, който се спасил от смъртоносния рак.
Неговата история разкрива една обикновена билка, която му спасила живота. Може би не е за вярване, но този човек твърди, че с помощта на това растение той се спасил от смъртоносната болест.
Неговата шокираща история започва още през 2002 г., когато е бил диагностициран с тумор на мозъка с размер от 5,5 см. И така, той дошъл на работа в България, където успешно бил отстранен.
Но това не било края. След само две години, туморът се върнал със същия размер и с метастази.
Този път лекарите препоръчали лазерна операция. И отново, туморът бил успешно отстранен, но с известни последствия:  лявата ръка и крак били парализирани.
Той казва, че оттогава животът започнал да зависи от онкологията. Подложил на лъчетерапия, но и това не му помогнало. Туморът отново се върнал и му е била извършена нова, трета операция.
След няколко месеца възстановяване дошъл за рехабилитация, където се запознал с един човек, който завинаги променил живота му.
Този негов нов приятел е болен от рак на бъбреците и лекарите му казали, че му остават само 2-4 месеца живот. Тогава потърсил помощ в алтернативната медицина и открил жена, която лекувала с плодовете на черен бъз (Sambucus nigra).
Процесът е много прост: берат се плодовете и се оставят да изсъхнат.
След това са пълни стъклен буркан със стандартен размер: ред плодове, ред захар и така до върха. Съдът се затваря с марля и се оставя на слънце две седмици, за да започне процес на ферментация.
След това съдът се затваря и се съхранява в хладилник. Трябват ви само две дози от това лекарство. Консумира се по една чаена лъжичка от този продукт, 10 минути преди закуска.
Мъжът казва:  „Приятел, който ми каза това лекарство казва, че е много мощно и ефикасно. Той започнал да го използва след страховитата диагноза и оттогава изминали пет месеца и той все още е жив!
Затова и аз реших да опитам това лекарство. Оттогава няма никакви признаци от тумора. Прекарах 4 години и аз съм здрав. “
Този човек споделя своята история с всички хора по света, дори и някои лекари препоръчват рецептата за лечение на тумори на гърдата пише zajenata.bg.
„Сместа няма добър вкус, но след известно време ще свикнете. Повишава имунитета и ще подобрите здравето си.“- Казва този човек.

 

 

http://lekuvai.bg/18891/%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%BC%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%B0-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%B8%D1%81/

 

Източник: http://lekuvai.bg
Кратък линк:
Етикети:
снимка на vodaObsnv

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана