Рецепта на Петър Димков за лечение на всякакви болести!

снимка, Рецепта на Петър Димков за лечение на всякакви болести!

Кулминацията в рецептурника на големия народен лечител Петър Димков е т. нар. "глобална" рецепта. Наречена е така, тъй като той я препоръчва при много и различни болежки - главоболие, сърдечни смущения, хипертония, нервни заболявания, атеросклероза, полово безсилие и др.

Почти всички съставки на тази рецепта се вземат наготово от аптеките.

Начин на приготвяне: към 20 г валерианова тинктура се прибавя също 20 г тинктура от глогов цвят, 15 г розова вода, 1 г камфор на прах и 20 ментови капки. Цялото количество течност се разклаща добре, за да се получи хомогенна смес.

От нея върху бучка захар се капват 20 капки. Те се вземат 20 минути преди ядене сутрин, обяд и вечер. (Сами по себе си капките действат успокоително и тонизират.)

Лечителят препоръчва капките да се приемат винаги с отвара - например по 70 г босилек и ирландски лишей, по 50 г бъзов цвят, буков мъх, маточина, мащерка и балканска чубрица се смесват.

Две супени лъжици от тази смес и 1 чаена лъжичка наситнени кори от портокал се запарват в половин литър кипяща вода (сипват се в минутата на възвирането), после съдът се отмества на тих огън за още 10 минути.

След изстиване отварата се прецежда и така се получава лечебна напитка, от която се пие по 1 винена чаша (75 г) 10 минути преди ядене сутрин, обед и вечер, след като се вземат капките с бучката захар.

Източник: Pik.bg
Кратък линк:
Етикети:
снимка на ОбСНВ Благоевград

ОбСНВ - Благоевград е създаден по Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите. ОбСНВ разработва и приема общински програми за борба срещу злоупотребата с наркотични вещества и незаконния трафик с наркотични вещества и прекурсори в съответствие с националните програми. Всичките усилия и труд на ОбСНВ - Благоевград в областта на превенцията на наркоманиите са оценени от Европейската комисия.

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана