Откриха растение, което стопява раковите клетки за отрицателно време

снимка, Откриха растение, което стопява раковите клетки за отрицателно време

В комбинация с желязо, билката премахва почти на 100% злокачествените образувания

Вълшебно растение направо побърка хората по света, след като учени от университета във Вашингтон доказаха, че то има свойствата да стопява раковите клетки за по-малко от денонощие.

Изследванията са публикувани в международни научни издания и според тях билката унищожава до 98% от раковите клетки за отрицателно време.

Artemisia Annua

Artemisia Annua

Става въпрос за билката „Sweet wormwood” или „Artemisia Annua”, което в превод от английски означава „сладък пелин”. Той се използва предимно в китайската народна медицина и е познат от хилядолетия.
Учените смятат, че веществото артемисинин, произвеждан от растението, убива на 98% от клетките на рака. Това растение се ползва най-често при рак на гърдата, но то може да служи и при други форми на коварното заболяване.
В чисто състояние билката лекува близо 30% от заболяването, но ако се комбинира с желязо, сладкият пелин имал невероятни свойства да противодействат срещу раковите клетки почти напълно. Най-любопитното е, че билката въздейства само и единствено на раковите клетки, докато здравите остават напълно незасегнати. Вече са направени множество опити, които са доказали това.
Екстрактът артемисинин е познат в Китай от хиляди години, но досега той е бил използван за лечение на малария. Паразитът на маларията не може да живее в присъствието на вещество от растението, защото изобилства от желязо. Това са открили био-инженерите Хенри Лай и Нарендра Сингк от университета във Вашингтон.
Съвсем случайно по време на опитите станало ясно, че раковите клетки също се чувстват адски некомфортно в компанията на билката, тъй като тя ги кара да се самоунищожават.

Източник: http://zdrave.ws/
Кратък линк:
Етикети:
снимка на pitaizan

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана