Учителка в детска градина заловена с кокаин за 5000 лв. при полицейска акция

снимка, Учителка в детска градина заловена с кокаин за 5000 лв. при полицейска акция

УЧИТЕЛКА В ДЕТСКА ГРАДИНА ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО Е АРЕСТУВАНА ПРИ ЮВЕЛИРНА ОПЕРАЦИЯ НА СЕКТОР „ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА КРИМИНАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ” при ОДМВР в неделя следобед в Шереметя. Тогава е извършена проверка на лек автомобил „Рено”, управляван от 34-годишната търновка Г. Ч. Непосредствено преди започване на проверката тя изхвърлила от автомобила пакет. При извършения оглед е установено, че той съдържа 35 полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество, което при полеви наркотест е реагирало на кокаин. 35-те грама дрога са на стойност около 5000 лв., научи още „Борба“. Младата жена е задържана с полицейска мярка до 24 часа. Тя е част от група за разпространение на кокаин и е заловена, преди да извърши поредната сделка.

СКАНДАЛНОТО В СЛУЧАЯ Е, ЧЕ ЖЕНАТА РАБОТИ С ХЛАПЕТА В ЕДНА ОТ ЕЛИТНИТЕ ЗАБАВАЧКИ В СТАРАТА СТОЛИЦА. Освен това, когато тръгнала да продава кокаина, била оставила двете си деца, на 4 и 7 години, сами в апартамента. През това време мъжът й се черпел в заведение, а при обиска у него също имало около един грам кокаин. Дилърката била с колата на съпруга си и трябвало да закара стоката за продажба на около 200 километра от старата столица, но криминалистите провалили договорката.

Засега не е ясно от колко време учителката в детската градина се занимава с наркоразпространение и кои са останалите участници в групата. Според запознати мъжът на дилърката бил добре известен на органите на МВР от доста години, а тя била изрядна на работното си място. Въпреки това обаче дали Г. Ч. ще остане на работа в сферата на образованието, е въпрос на гледна точка на нейните началници.

 

 

 

 

 

https://www.borbabg.com/2019/12/03/uchitelka-v-detska-gradina-zalovena-s-kokain-za-5000-lv-pri-yuvelirna-politseyska-aktsiya/?fbclid=IwAR16zfBR-2Ne-J8RgDGxzn_FWD-NBnVI10RNpzotiZ_pP_0Btws913rctX0

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана