Спипаха кюстендилец с хероин, докато изтърпява условна присъда

снимка, Спипаха кюстендилец с хероин, докато изтърпява условна присъда

41-годишен кюстендилец бе хванат с хероин, докато изтърпява условна присъда. Районният съд под Хисарлъка наложи ефективно наказание от седем месеца лишаване от свобода за Георги Арсов. 

В съдебната зала магистратите одобриха споразумението, подписано от прокуратурата и защитата на подсъдимия. Георги се призна за виновен в това, че на 21-и февруари миналата година на ул. „Медковец“ в ромския квартал „Изток” е държал високорисково наркотично вещество хероин, с тегло 0, 321 грама. 

В обвинителния акт прокурорите записаха това като престъпление по чл. 354 ”а” от Наказателния кодекс. Подсъдимият ще изтърпи наказание „лишаване от свобода“ за срок от 4 месеца при първоначален „общ” режим. Съдът под председателството на съдия Пламен Деянов констатира, че деянието е извършено в изпитателния срок на предходно осъждане, по дело от 2018 година, с влязло в сила споразумение.

На 41-годишния мъж е наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 месеца, което следва да бъде приведено в изпълнение. Става дума за престъпление, свързано с управление на МПС след употреба на наркотични вещества.

 

 

 

https://struma.bg/кюстендилец-хванат-с-хероин-докато-из/

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана