Спецоперация в Костинброд, задържаха дилър - криминално проявен, на 33 години

снимка, Спецоперация в Костинброд, задържаха дилър - криминално проявен, на 33 години

Криминалисти от Окръжната дирекция на МВР- София и Районното управление в Костинброд проведоха полицейска операция срещу наркоразпространението на територията на Костинброд. Пред частен адрес в града, в момент на покупко- продажба на наркотици на трима местни жители, е задържан дилърът- криминално проявен, на 33 години. 

При последвалото претърсване на адреса са намерени и иззети: 50 пликчета с растителна маса, реагираща на канабис; 22 пликчета и голям плик с вещество на бучки, реагиращо на амфетамин; електронна везна и парична сума. В хода на оперативно- издирвателните действия е установено, че адресът се обитава от 23- годишен мъж, адресно регистриран в с. Драговищица. При извършеното претърсване на къщата са открити и иззети още две пликчета с растителна маса, както и пет боеприпаса.

За срок до 24 часа е задържан установеният на адреса 18- годишен младеж, роднина на обитателя.  По случая е образувано досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението на прокуратурата.

 

 

 

https://blitz.bg/kriminalni/spetsoperatsiya-v-kostinbrod-zadrzhakha-snimki_news707924.html

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана