Пиян и дрогиран с нож счупил стъкло на областната полицейска дирекция в Русе

снимка, Пиян и дрогиран с нож счупил стъкло на областната полицейска дирекция в Русе

Пиян и дрогиран мъж счупил стъкло на входна врата в сградата на областната дирекция на МВР в Русе. След това избягал, но малко по-късно е арестуван в центъра на града, съобщиха от русенската полиция.

39-годишният мъж се появил на главния пропуск в сградата на областната дирекция на МВР около 6,40 часа тази сутрин. Той бил въоръжен с нож и във видимо неадекватно състояние. Мъжът счупил стъклото на входната врата на полицията, след което избягал.

Веднага бил подаден сигнал към дежурните полицейски наряди. В резултат на предприетите незабавни действия мъжът бил арестуван малко по-късно в централната част на града. При ареста не оказал съпротива.
39-годишният русенец бил тестван за алкохол и за наркотици. Резултатите показали високо съдържание на алкохол в кръвта му и употреба на метамфетамин.

Мъжът е отведен в Университетската болница "Канев" в Русе, за да му бъде оказана медицинска помощ, тъй като получил порезни рани при счупването на стъклото. След това е задържан в полицията за срок до 24 часа.

Работата по изясняването на случая продължава.

 

Източник: http://www.bta.bg/bg/c/BO/id/2428213

Източник: http://www.bta.bg/
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана