Новата книга на Алекс Беренсън"Кажете на децата си истината за марихуаната, менталната болест и агресията"

снимка, Новата книга на Алекс Беренсън"Кажете на децата си истината за марихуаната, менталната болест и агресията"
Новата книга на Алекс Беренсън , бивш репортер от Ню Йорк Таймс, разкрива връзката между юношеска употреба на марихуана и психичните заболявания, както и скритата епидемия от насилие, причинена от марихуаната — фактите, които медиите пренебрегват, тъй като Съединените щати се втурват да легализират канабиса.
 
Ето някои епизоди от книгата с много силно послание:
 
"По този начин, съдия Долтън определи, че когато  уби децата си, Тейдей страда от психично заболяване, параноична шизофрения, и че тя не е осъзнавала , че  това,  какво прави е погрешно". Ако Долтън завърши присъдата си , случаят щеше да е поредната ужасна история на нелекуваните психични заболявания. Но не е. Открила е, че болестта на Тейдей не е била нещастен случай. Марихуаната го беше причинила. "Тейдей познава добре  канабиса, тъй като тя  го е пушила от много отдавна, още като ученичка в девети клас" .
 
Долтън пише: "Всички психиатри мислеха, че  дълготрайната употреба на канабиса е причинила психическата болест на Тейдей." С тези думи, Долтън прави едно от първите съдебни находки навсякъде, свързващи марихуаната, шизофренията и насилието – връзка, която защитниците на канабис отчаяно  крият.  
 
 
 
 
 
Надяваме се, че тази книга ще се появи и на българския пазар , защото ще бъде много полезна за много родители!

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана