Най-малко десетима са арестуваните в Кумлука, спецакцията продължава

снимка, Най-малко десетима са арестуваните в Кумлука, спецакцията продължава

Става въпрос за масов акция срещу битовата престъпност в квартала с най-голяма концентрация на ромско население

Десетима са задържани при масирана спецакция в ромското гето в бургаския кв. Победа, предаде репортер на Флагман.Бг, който се намира пред полицейския участък в бургаския квартал. В момента маскирани ченгета извеждат част от арестуваните мъже – предимно на видима възраст около 40 години и от ромски произход – от сградата на участъка и ги качват в полицейските автомобили. Разпитите на останалите продължават.

Както Флагман.БГ съобщи, става въпрос за масов акция срещу битовата престъпност в квартала с най-голяма концентрация на ромско население. Сред закопчаните тази сутрин мъже има такива, издирвани за побой, грабежи и кражби. По наша информация сред задържаните са и някои от местните тартори на групи, занимаващи се с взломни кражби в апартаменти.

Спецоперацията продължава и към този момент. Досега са открити огромен брой вещи със съмнителен произход в претърсените ромски къщи. Очаква се всеки момент от полицията да дадат подробности за провелата се днес акция.

https://blitz.bg/obshtestvo/regioni/nay-malko-desetima-sa-arestuvanite-v-kumluka-spetsaktsiyata-prodlzhava-snimki_news761264.html

Източник: https://blitz.bg/
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана