Мащабна акция "Антидрога" в Пиринско! Полицаите пъхнаха зад решетките четирима

снимка, Мащабна акция "Антидрога" в Пиринско! Полицаите пъхнаха зад решетките четирима

Вчера от полицейски служители на ОДМВР-Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

В тухлена постройка, прилежаща към имот в гр. Петрич, обитавана от М. М. /27г. / от гр. Петрич, от полицейски служители на РУ-Петрич е намерена и иззета около 0, 610 килограма суха, зелена маса, която е реагирала положително на канабис. М. М. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. 

В каравана и дървена постройка, находящи се в имот в местността „Песоко“, землище на с. Кърналово, общ. Петрич, обитавани от Я. З. /53г. / от с. Кърналово, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 87, 73грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Я. З. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. В къща в с. Кърналово, общ. Петрич, обитавана от Г. Т. /33г. / от с. Кърналово, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 4, 5 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Г. Т. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

В местността „Краварника“, землище на с. Сугарево, общ. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, са намерени около 115 бр. тревисти растения, които след направен полеви тест са реагирали на канабис с общо тегло около 388 килограма. В района на ул. “Христо Ботев“ в гр. Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е извършена проверка на Ф. С. /20г. / и С. Ч. /18г. / и двамата от гр. Сандански. В хода на проверката у Ф. С. е намерена и иззета около 1, 14 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Лицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

 

https://www.struma.com/krimi/mashtabna-akciya-antidroga-v-pirinsko-policaite-puhnaha-zad-reshetkite-chetirima_139172/

Източник: https://www.struma.com
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана