Какво се случва в Дъблин? Намериха нови останки от разчленен труп, подозират…

снимка, Какво се случва в Дъблин? Намериха нови останки от разчленен труп, подозират…

Нови човешки останки бяха намерени в опожарена кола в Дъблин, по-малко от 48 часа след като отрязани крайници бяха открити в спортен сак в близост.   Ирландската полиция е намерила телата днес, след като пожарникари изгасили горяща кола в Северен Дъблин рано сутринта. Детективите смятат, че двете ужасяващи находки, открити в рамките на 2 дни, са свързани.  

Тя смятат, че това са частите от тялото на изчезнал 17-годишен младеж, съобщава „Дейли Мейл“.   Предполага се, че тийнейджърът е бил убит в схватка между две банди, разпространяващи наркотици. Малко преди смъртта си той е получавал заплахи.  

Името на жертвата все още не се съобщава и от полицията обясняват, че може да отнеме известено време преди останките да бъдат идентифицирани както трябва.   Разследващи подозират, че двете находки са с части от тялото на един и същи човек.   Спортният сак, в който имало крайници, бил намерен от тийнейджъри в Кулок в понеделник вечерта.  

Според мести медии, жертвата щяла скоро да навърши 18 години и била сериозно замесена във войната между бандите. Подозират го за извършването на серия палежи и заплахи към местно семейство от миналата година.

 

 

 

https://blitz.bg/kriminalni/kakvo-se-sluchva-v-dblin-namerikha-novi-ostanki-ot-razchlenen-trup-podozirat_news720785.html

 

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана