Извратеняк блудства с дъщеря си и с внучетата си във Варна

снимка, Извратеняк блудства с дъщеря си и с внучетата си във Варна

Има данни, че Атанас се възползвал от малолетните си роднини в продължение на една година

Окръжен съд – Варна определели постоянна мярка „задържане под стража“ на 57-годишен мъж, обвинен, че блудствал с двете си малолетни внучета. 

Разследването е започнало веднага след като майката на пострадалите е подала сигнал за престъплението, разказаха от пресцентъра на съда. Тя е споделила пред разследващите, че в миналото и спрямо нея баща й е извършвал действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание.

Има данни, че посегателствата срещу двете внучета Атанас Х. е извършвал в продължение на около една година.

На 21 май 2020 г. той е бил привлечен като обвиняем. Наказанието за предявеното му обвинение предвидено в НК е „лишаване от свобода“ от 5 до 20 години.  Защитата на Атанас Х. поиска определяне на по-лека мярка за неотклонение, тъй като обвиняемият не би се укрил или извършил престъпление. Искането беше подкрепено с представен пред съда трудов договор, характеристика от работодателя, справка за чисто съдебно минало и документ за наличие на постоянен адрес.

Адвокатът на Атанас посочи, че се касае за финансови отношения между бащата и дъщерята, която с обвинението изнудва възрастния мъж. 

https://blitz.bg/kriminalni/izvratenyak-bludstva-s-dshcherya-si-i-s-vnuchetata-si-vv-varna_news747446.html

Източник: https://www.blitz.bg
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана