ИЗВЕРГ! Баща изнасили родната си дъщеря, момичето направи опит за самоубийство

снимка, ИЗВЕРГ! Баща изнасили родната си дъщеря, момичето направи опит за самоубийство

40-годишният Стоян И. е с мярка за неотклонение „Задържане под стража“, след като състав на Варненския районен съд уваж искането на прокуратурата. Това съобщиха от пресцентъра на Районен съд – Варна. 

Мъжът е привлечен към наказателна отговорност за изнасилване на родната си дъщеря, която принудил към това със сила и заплашване. След деянието жертвата на родния си баща е направила опит за самоубийство. Престъплението е извършено в условията на опасен рецидив, тъй като 40-годишният мъж е осъждан вече за изнасилване. На 1 ноември тази година в автомобила си Стоян заплашил дъщеря си, а след това я насилил сексуално. 
18-годишното моми е ученичка, живее при майка си, тъй като родителите са разведени от години. Гостувало е на баща си в деня на престъпление Стоян завел момичето до магазина, след това със сила го завлякъл в мазата на къщата си. За да няма свидетели на сексуалн насилие, той качил дъщеря си в автомобила, извел я извън града и там я изнасилил. 

Определението, с което Варненският районен съд е взел най-тежката мярка за процесуална принуда на Стоян И. – задържане стража, подлежи на обжалване пред Окръжния съд.

 

 

 

 

https://pik.bg/изверг-баща-изнасили-родната-си-дъщеря-момичето-направи-опит-за-самоубийство-news882488.html

 

 

 

 

 

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана