Заловиха многократно осъждания дилър от Столипиново Вальо-Целувката

снимка, Заловиха многократно осъждания дилър от Столипиново Вальо-Целувката

С полицейска заповед за срок до 24 часа в ареста на Трето РУ е задържан 31-годишен мъж от Пловдив. Това съобщиха от ОДМВР-Пловдив. 

В хода на претърсване и изземване в жилище обитавано от мъжа при последвалите процесуално- следствени действия, са открити и изети 2,56 гр. марихуана и кокаин с тегло 3,449 гр. По случая под надзора на Окръжна прокуратура Пловдив е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 354а, ал.1 от НК.

Четирима мъже са задържани в ареста на Шесто РУ при специализирана полицейска операция по линия "наркоразпространение", проведена на територията на квартал Столипиново. По случаите са започнати бързи производства за престъпление по чл. 354А ал.3 от НК.

В дома на 31 годишен криминално проявен, обитаващ жилище на улица "Владая", служители на криминална полиция на районното управление са открили и иззели  таблетки "Клоназепам". Последвало претърсване на друг, обитаван от мъжа адрес- къща в село Скутаре. В имота на улица "Васил Левски" са открити 0,45 гр. марихуана и семена от канабис с тегло 0,57 гр.

В хода на проверка на улица "Ландос" са иззети 16 пакетчета с хероин. Високорисквото наркотично вещество е притежание на 38 годишен, криминално проявен мъж от квартала. Експертна справка в сектор БНТЛ е установила и количеството- 1,11 гр.

Бързо производство за разпространение на наркотици е  образувано срещу друг криминално проявен и многократно осъждан жител на кв. Столипиново с прякор "Вальо-Целувката". Мъжът продал на 40-годишен пловдивчанин хероин с тегло 0,39 гр.

След доклад на дежурен прокурор при Окръжна прокуратура  наркодилърът е задържан в ареста за срок до 24 часа, а в последствие и за срок от 72 часа в ОЗИН Пловдив.

Източник: https://novini.bg/bylgariya/kriminalno/605597

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана