Брутален обир край Смолян: Крадци вързаха семейство с белезници и свински опашки

снимка, Брутален обир край Смолян: Крадци вързаха семейство с белезници и свински опашки

Чрез използване на физическа сила бандитите са отнели сумата от около 800 лв. и дебитна карта

Маскирани лица са нахлули в жилище в Неделино и са извършили грабеж. Това разкриха жители на родопския град. Собствениците са били в дома си по време на нападението, пише 24smolian.   Нападателите са били няколко.

Четири часа семейството е било в плен на бандитите.  Сигналът за нападението е бил подаден малко преди 7 часа сутринта на 21 май.  Жилището, намиращо се на ул."А.С.Пушкин" в Неделино, е било обитавано от мъж и жена, съответно на 60 години и на 59 години. Мъжът бил вързан с белезници, а жената - със свински опашки.

Чрез използване на физическа сила бандитите са отнели сумата от около  800 лв. и дебитна карта на името на 81-годишна жена. В момента в региона се извършва мащабна полицейска операция по установяване на извършителите. Входно-изходните точки на областта са блокирани. Спират се автомобили, проверяват се лица. От Областната дирекция на МВР потвърдиха за криминалното деяние.

"В момента работим по случая, сигналът е подаден преди около два часа. На този етап не можем да коментираме детайли", посочи шефът на дирекцията старши комисар Николай Димов.

 

https://blitz.bg/kriminalni/prestplenie/brutalen-obir-kray-smolyan-kradtsi-vrzakha-semeystvo-s-beleznitsi-i-svinski-opashki_news747413.html

Източник: https://www.blitz.bg
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана