Лечение на тумори и рак с кализия

снимка, Лечение на тумори и рак с кализия
Практическият опит, натрупан при лечението на  маслена емулсия от кализия, показва, че за 1.5 до 2 месеца се получава спиране на растежа на тумори с неголеми размери. По-сериозните случаи изискват по-дълъг срок на лечение-от 6 до 7 месеца. При прилагането й са установили много добри резултата при рак на белите дробове, млечната жлеза, стомаха и правото черво.
 
Начин на приготовление:
Налейте в бурканче от детска храна 40 милилитра натурално ленено масло или зехтин и 30 мл. спиртен извлек от ароматна кализия. Спиртният извлек се приготвя предварително, като се използват се филизиите (разклоненията на кализията), като 10-15 колена се заливат с 1 литър 70 % медицински спирт и се оставят да престоят 14 дни на тъмно и хладно, като от време на време се разклаща. Той притежава мощно имунномоделиращо действие.
Спазвайте точно горната дозировка за маслена емулсия, мерете с мензура, защото грешка би довела до неприятни последствия. Плътно затворете бурканчето с капак и силно тръскайте в продължение на 7 минути, след което на един дъх изпийте до дъното сместа. Не бива да се бавите, тъй като сместа ще се раздели, а това е недопустимо.
Това лекарство трябва да се приема 3 пъти на ден. Курсът на лечение трае от 3 до 5 десетдневки с пет дневни почивки между тях. Не бива да ядете нищо в продължение на 2 часа преди приема. Взима се 20 мин. преди ядене. В никакъв случай не пийте и не яжте нещо друго заедно с лекарството. Не по-късно половин час след приема на лекарството непременно хапнете нещо.
Маслената емулсия е добре да се приема през равни интервали от време. Трябва да се пие 10 дни подред, след което да се прави 5 дена почивка, след което отново се взима 10 дни и отново се почива 5 дни.След третата десетдневка направете почивка от 10 дни. Така ще приключите първия цикъл, след което трябва да направите втори и трети до пълното излекуване.
Нежелателно е обаче да се взема маслена емулсия от болни в четвърти стадий на рак.
Необходимо е да се отбележи, че по време на курса на лечението може да възникнат странични явления , като диария, гадене, слабост, световъртеж и др. Но хората, които са изпробвали това лекарство, твърдят, че това е напълно нормално и свидетелства за прочистването на организма и не бива да се спира.
Ако болният е преминал курс по химиотерапия, лъчетерапия или е вземал силно действащи билкови препарати, препоръчва се лечението да започне 30 дни след приключване на избраните процедури.
 
Горната информация е от книжката “Кализия - чудодейната билка от Русия” - част от поредицата “Златните рецепти на руската народна медицина”. Поместваме я по молба на наша блогърка. Ако някой от вас не може да си намери книжката, но му е необходима рецепта за дадено заболяване с прилагане на лечебна кализия и други билки да ми пише на лични. Ще имам грижата, ако има в книжката рецепта за това заболяване, да я постна в блога.
Източник: Блог БГ - kasnaprolet9999
Кратък линк:
Етикети:
снимка на ОбСНВ Благоевград

ОбСНВ - Благоевград е създаден по Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите. ОбСНВ разработва и приема общински програми за борба срещу злоупотребата с наркотични вещества и незаконния трафик с наркотични вещества и прекурсори в съответствие с националните програми. Всичките усилия и труд на ОбСНВ - Благоевград в областта на превенцията на наркоманиите са оценени от Европейската комисия.

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана