"Началото е край" - филм на ОбСНВ Благоевград, получил международна награда

"Началото е край" - продукция на Регионалния телевизионен център в Благоевград и община Благоевград - Общински съвет по наркотични вещества, който спечели специалната награда на журито на Международния фестивал на здравните и червенокръстки филми, който се проведе във Варна тази година.

Филмът е финансиран по Националната стратегия за борба с наркотиците. Представя мнението на водещите специалисти в областта на лечението на зависимости за влиянието на дрогата върху човешкия организъм д-р Цветеслава Гълабова и проф. Снежа Златева, за рисковете от криминалните прояви говорят полицай от ГДБОП и прокурор Владислав Томов, личните истории на четирима младежи, които се борят за здравето си в Центъра за духовно обгрижване към храм „Свети Борис Михаил“ и свещениците, които им помагат – Георги и Михаил.

Автор на филма е Добрина Грачанлиева, оператор е Методи Стоилков, а режисьор - Румяна Ангелакова. Отличието е спечелено в конкуренцията на повече от 200 продукции от близо 60 държави, които участваха в програмата. Голямата награда на фестивала получава за бразилския филм „Твой ред е“.

Кратък линк:
снимка на vodaObsnv

още Блог статии

Банер не на легализацията на марихуаната

банер не на легализацията на марихуаната

Бързи въпроси

Имате въпроси за Марихуаната. Задайте ги тук! 

Защитен е този който е информиран. Но не всяка информация може да те защити.
Доверете се на професионалистите на ОбСНВ - Благоевград.

Банер Марихуана

Банер Марихуана