Блумбърг описа медицинската марихуана като "една от най-големите измами на всички времена"

снимка, Блумбърг  описа  медицинската  марихуана като "една от най-големите измами на всички времена"

"Какво ще да кажем, след  десет  години, когато видим,  всички тези деца, чиито коефициент на интелигентност е с  пет или  десет  пункта по-нисък,  отколкото  би могъл да бъде?", Каза Блумбърг в петък вечер в Института Аспен

Блумбърг: „ Легализацията на марихуаната е най-глупавото нещо, което се случи в нашата страна!”

Бившият кмет на Ню Йорк Майкъл Блумбърг отхвърли  легализирането на марихуана  по време на пътуване до Колорадо, като го нарече "едно от най-глупавите неща", които се случват в Съединените щати. Социално- либералният бивш кмет, който е допуснал  употребата на марихуана преди десетилетия, твърди, че държавите, които се занимават  с легализиране на марихуана,  за спорт и медицински цели, рискуват  детската интелигентност.
"Какво ще да кажем, след  десет  години, когато видим,  всички тези деца, чиито коефициент на интелигентност е с  пет или  десет  пункта по-нисък,  отколкото  би могъл да бъде?", Каза Блумбърг в петък вечер в Института Аспен, според  „Аспен Таймс”.
"Не можех да се почувствам по-силен,  заради  това ", добави Блумберг.  "Това е едно от най-глупавите  неща, които са  случвали  в нашата страна." Блумберг заяви, че марихуаната е различна от алкохола, и твърди, че днешните щамове на наркотика  са по-мощни и потенциално по-опасни от тези от 1960г.

Друга лява  политическа фигура в Колорадо -  Джон Хикенлупър,  заяви, че според  него легализацията на марихуана  в държавата е лоша идея. Държавни избирателите през 2012 г. в Колорадо и Вашингтон са първите в страната, които са предложили  да се  легализира марихуаната за възрастни от 21 и повече години, са се присъедини през ноември и на референдума в Аляска и Орегон.  Конгресът на Вашингтон  обаче е отхвърлил това предложение  избирателите да узаконят наркотика  за развлекателни цели.
Двадесет и три щата и окръг Колумбия позволяват употребата на марихуана за медицински цели, които Блумбърг  също разкритикува. През 2013 г. Блумбърг  описа  медицинската  марихуана като "една от най-големите измами на всички времена."

 

 

 

Превод: Елена Донева

http://thehill.com/homenews/232089-bloomberg-pot-legalization-is-stupid

Източник: http://thehill.com
Кратък линк:
Етикети:
снимка на vodaObsnv

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана