Марихуаната уби сина ми Дейвид само за няколко години

снимка, Марихуаната уби сина ми Дейвид само за няколко години

Историята на нашия син е предупреждение за другите родители

Синът ни бе здраво и щастливо дете, преди да започне да употребява марихуана на 14 години. Негов приятел му е дал марихуана, в период, в който всички в семейството подкрепяхме съпругата ми в нейната борба срещу рак на гърдата. Забелязахме, че Дейвид много бързо се променя, но отдадохме промяната на пубертета.

Изгониха го от частното училище, което посещаваше много години, стана наркоман и загуби мотивация към училището и живота си. Завърши гимназия, последен по успех във випуска, и започна работа като помощник водопроводчик. Със заплатата си купуваше още повече трева.

Все повече и повече се отдалечаваше от семейството. Разказваше, че вижда извънземни. На последния му Ден на благодарността беше в умопомрачение (кататония, форма на шизофрения с психичен и моторен дисбаланс). На следващия ден наръга дясната си длан с джобния си нож. Беше хоспитализиран в местно психиатрично заведение с диагноза – депресия и психоза. Направеният му тест е бил положителен само за марихуана.

След 6-дневен престой в болница, Дейвид бе изписан. Документи от болницата сочат, че в деня на изписването му, Дейвид е попълнил въпросник, в който написал, че често изпада в паника или ужас, и че е планирал да сложи край на живота си. Той беше изписан, но това не ни беше съобщено.

След изписването му, започна програма. На четвъртия ден, пушеше марихуана в гората зад къщата ни. После влезе вътре, взе пистолет от сейфа и се застреля.

Марихуаната убива! Тя уби сина ми. Никога няма да преодолеем загубата на Дейвид. Надяваме се, че като разкажем неговата история, ще помогнем на други родители и деца да разберат, че марихуаната не е безобидна.

 

Източник: https://poppot.org/2019/05/09/marijuana-killed-my-son-david-in-only-a-couple-of-years/

 

 

още Блог статии

Банер за Родители

Банер съвети за родители

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана

Бързи въпроси

Имате въпроси за Марихуаната. Задайте ги тук! 

Защитен е този който е информиран. Но не всяка информация може да те защити.
Доверете се на професионалистите на ОбСНВ - Благоевград.