Четирима закопчани след мащабна акция на входа на Пловдив

снимка, Четирима закопчани след мащабна акция на входа на Пловдив

Трима мъже са задържани при мащабна специализирана полицейска операция на входа на Пловдив. В събота вечерта на автомагистрала "Тракия", на влизане в града при отбивката на Радиново, са спрени за проверка "Пежо" и мотоциклет "Ямаха".

В автомобила пътували Айкан Камберов /20/ и Никола Сиваков /23/, а ямахата управлявал 48-годишния Георги Неделчев от Белащица.

При обиските в автомобила, мотора и домовете на тримата, са намерени близо 3,5 кг марихуана. В операцията са участвали служители на Криминална полиция и Специализираните полицейски сили.

В последствие е задържан и още един член на групата - 45 - годишния Йордан Каракашев от Петричко, пише trafficnews.bg.

Тревата, която е намерена при обиските, е с високо качество. Доставчик е Каракашев.

Николай Сиваков тази година за втори път е арестуван с наркотици. На 27 февруари тази година служители на 1 РУ на МВР-Пловдив извършили претърсване и изземване в дома на Сиваков.

На стълбище, което водело към таванско помещение, били намерени и иззети два полиетиленови плика, съдържащи общо 2 кг марихуана на стойност 12 066 лева, електронна везна и 7200 лева, намиращи се в стая от жилището.

Айкан е с чисто досие, живее с родителите си в Браниполе. Никола Сиваков Айкан Камберов Георги Неделчев Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 354 ал. 1 от Наказателния кодекс.

С постановление на Окръжна прокуратура четиримата са задържани за 72 часа в следствения арест.

 

 

https://fakti.bg/krimi/321480-chetirima-zakopchani-sled-mashtabna-akcia-na-vhoda-na-plovdiv

 

Източник: https://fakti.bg/
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана