Среща на ОбСНВ с ученици от VIII СУ „ Арсени Костенцев“ – Благоевград

снимка, Среща на ОбСНВ с ученици  от VIII СУ „ Арсени Костенцев“ – Благоевград
 На 13. 02. 2017г. се проведе дискусия с екипът на  ОбСНВ  – Благоевград и ученици от II А  и VII Г класове, след покана на педагогическия съветник – Жулиета  Думбалова.
Учениците взеха активно участие в дискусията по превенция на наркомании, в която се акцентира на способността на марихуаната, да уврежда белите дробове, да нарушава трайно паметта и води до сериозен спад в коефицента на интелигентност.
Способността на марихуаната да отключва  халюциогенни състояния, протичащи  с продължителни  усложнения в психичното здраве, е всеизвествен факт.
Всички видове наркотици дестабилизират човешкият живот и водят след себе си редица здравословни и  социални проблеми. Личните и семейни проблеми, предизвикани от злоупотребите с ПАВ, също не закъсняват.
Второкласниците с много желание и любопитство сгъваха  оригами „ Куче“. Класът се справи без затруднения и допълнителни инструкции, с поставената задача. 
Седмокласниците с интерес проследиха презентацията „Едно момиче от Благоевград“, която провокира класът към осмисляне на житейските проболеми, предизвикани от  ПАВ в живота на младите хора.
Представената презентация „ Едно момиче от Благоевград“ е създадена по действителен случай.

 
 
 
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана