Служител на италиански хотел сложи приспивателно в питието на туристка, изнасили я в басейна, после ѝ се изредиха още 12!

снимка, Служител на италиански хотел сложи приспивателно в питието на туристка, изнасили я в басейна, после ѝ се изредиха още 12!

Жертвата на ужасяващо насилие стана британска туристка в Италия. Според данните, събрани от властите, 50-годишната жена е била изнасилена от най-малко 12 души, много от които са работили в хотела, където отседнала. Инцидентът се случи в последния ден на почивка в Соренто през октомври 2016 г. и предизвика раздразнение в местната общност, след като се състоя в добре познат хотел. Разследванията на властите са продължили няколко месеца и пет от извършителите са арестувани, чийто процес скоро ще започне. Другите седем души, които са участвали в изнасилването, остават неизвестни на властите, като техните съучастници все още ги покриват, неясно по каква причина. Съгласно документите в преписката служител, работещ в бара, сложил приспивателно в напитката на жената. После я отвел до близкия изоставен басейн и я изнасилил. После я завел в стаята си, където чакали негови колеги и други авери, и я изнасилили групово.

https://www.blitz.bg/svyat/sluzhitel-na-italianski-khotel-slozhi-prispivatelno-v-pitieto-na-turistka-iznasili-ya-v-baseyna-posle-se-izredikha-oshche-12_news600331.html

Източник: https://www.blitz.bg
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана