Скандалът през м. юни в италианския град „ Val d ' Enza“, в провинция Реджо Емилия за предполагаем незаконен трафик на малолетни се разраства.

снимка, Скандалът  през м.  юни в италианския град  „ Val d ' Enza“, в провинция Реджо Емилия за  предполагаем незаконен трафик на малолетни се разраства.

Главните заподозрени в разследването от м. юни- "Ангели и демони", са кметът на Бибияно и още петима служители.

Както се очава, Заместник-прокурорът -Валентина Салви, страна по преписката, обжалва отменянето  на  домашетния арест на кмета на града. Исканията са  отправени от прокуратурата, адвокат Марко Скарпати, изпълнителната служба за социални услуги, считана за ключова фигура на разследването Федерика Ангинолфи, кметът (отстранен  от длъжност) , ръководителят на социалните служби- Надя Кампани и административният директор на социалните служби- Барбара Каней.

 За всички тези, обвинени в злоупотреба с длъжност, премиерът вече е поискал ограничителни  мерките през  м.  юни.

 Наскоро се  очаква решението на Съда в  Болоня. Делото е насрочено през идните дни, като на  16 септември Съдът  ще трябва да се произнесе.

 Клаудио Фоти е психотерапевтът, арестуван за злоупотреба с длъжност в "Ангели и демони", ангажиран с други професионалисти на Ханзел & Гретел, благотворителната фондация в Торино, която е основана и е отговорна за грижите за децата, насилвани във „Val d ' Enza“. Първоначално в регистъра на заподозрените са били 27 души.Наскоро са се увеличили до 36 души, арестувани в края на юни след заповедта, издадена от съдията на Реджо Емилия.

 

 

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана