Ивайло Иванов: Оръжия и наркотици са намерени при спецакцията в Орландовци

снимка, Ивайло Иванов: Оръжия и наркотици са намерени при спецакцията в Орландовци

Засега няма данни за други полицаи, освен двамата взводни командири от Второ районно управление в София, които да са замесени в престъпната група на Гольовците, арестувана в „Орландовци“. Това заяви в Пловдив гл. секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов. Той, заедно със зам.-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов и зам.-директора на Главна дирекция „Национална полиция“ Тодор Гребенаров, присъстваха на отчета на пловдивската дирекция.
 
Главният секретар на МВР обяви също, че при акцията тази нощ са намерени много оръжия, както и наркотици. Тепърва ще бъдат правени експертизи на оръжието, за да се разбере дали то е бойно, газово или преправяно и откъде престъпниците са се сдобили с него.
 
Действията на СДВР и Специализираната прокуратура продължават и към момента. Според Иванов факътът, че към момента няма други задържани служители на реда, не означава, че няма още замесени. Полицаите са осигурявали чадър над организираната престъпна група, която бе разбита тази нощ. 

 

https://dariknews.bg/regioni/plovdiv/ivajlo-ivanov-oryzhiia-i-narkotici-sa-namereni-pri-specakciiata-v-orlandovci-2152238

Източник: https://dariknews.bg/
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана