Във Видин задържаха двама души заради наркотици

снимка, Във Видин задържаха двама души заради наркотици

Полицаи са иззели над 70 грама кокаин и канабис, и незаконно притежавани оръжия и боеприпаси при специализирана операция в сряда в област Видин. Това съобщават от ОД на МВР. Двама мъже - на 27 и на 20 години, са задържани в полицейския арест за притежание на наркотици.

При извършената проверка на шофьор на лек автомобил със софийска регистрация с техническо средства е установено, че водачът, 27-годишен столичанин, е употребил кокаин. Мъжът отказал връчения му талон за медицинско изследване, а по време на проверката изхвърлил от колата найлонов плик с бяло прахообразно вещество. В автомобила му е открито вещество, с общо тегло 68.61 грама, реагирало на кокаин при полевия наркотест. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в ареста на РУ-Видин.

При проверка от полицаи на четирима видинчани в крайдунавския парк на Видин единият от тях - 20-годишен, пуснал на земята две пликчета, в които е имало канабис. Мъжът е задържан в полицейския арест. Още три грама бял прах - реагирал на кокаин, пушка, пистолет и четири ловни патрона /калибър 16-ти/, незаконно притежавани, са открити при проверка в частен имот на 46-годишен столичанин в село Дъбравка, община Белоградчик.

 

 

http://news.bnt.bg/bg/a/vv-vidin-zadrzhakha-dvama-dushi-zaradi-narkotitsi

Източник: http://news.bnt.bg/
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана