Баба и внуче – правят дози, продават наркотици...

снимка, Баба и внуче – правят дози, продават наркотици...

77-годишната жена остава за постоянно в ареста

77-годишна жена е обвинена за участие в организирана престъпна група за разпространение на наркотици в столичния жк "Люлин". Пенсионерката е задържана за постоянно в ареста, реши спецсъдът.

Най-тежката мярка за неотклонение е наложена и на останалите трима от групата, включително на внука на възрастната жена, който ръководел престъпната група.

От всичките участници в групата само тя не е осъждана. Внукът й е в изпитателен срок на предходно условно осъждане за разпространение на наркотици.

Според данните по делото, когато той отсъствал, бабата разфасовала кокаин и марихуана на дози и го продавала в дома си на клиенти след уговорка по телефона.

Участниците в групата са задържани на 1 ноември 2018 г. при операция на ГДБОП и Специализираната прокуратура. У всеки от тях са намерени и иззети различни количества наркотици.

Малко преди разследващите да влязат в жилището на възрастната жена, тя изхвърлила през прозореца плик с близо четвърт килограм марихуана, опитала да се освободи от друго количество в тоалетната чиния.

https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/11/06/baba-i-vnuche-praviat-dozi-prodavat-narkotici.392740

Източник: https://www.dnes.bg/
Кратък линк:

още Новини

Абонамент

Банер Марихуана

Банер Марихуана